Tisdag 19 september 2017

17:30

Regeringsgatan 74, Nalen

Art.nr:
SFEM170919A
495,00 kr
395,00 kr
35,00 kr

Äntligen är succén Upplev Femina tillbaka!

Succén är tillbaka och i höst är det dags för en kväll i Feminas tecken – denna gång i Stockholm. Mingla, shoppa, och lyssna till några av landets mest inspirerande föreläsare: modeskaparen Bea Szenfeld, dansare Tobias Karlsson och Feminas modechef Sarah Törnqvist.

Dörrarna öppnas kl 17.30.

Kvällen kommer bjuda på en mix av inspiration, skratt och allvar, i sann Femina-anda. Dessutom serverar vi vin och något gott att äta – samt ger dig en möjlighet att handla utvalda produkter i vår shop. Självklart går du hem med en lyxig och välfylld goodiebag.

Bea Szenfeld

Hon är känd för sina experimentella kreationer i ovanliga material och har gjort scenkläder åt artister som Loreen och Ola Salo. Möt designern Bea Szenfeld, som gått sin egen väg. Här berättar hon om hur hon ser på trender och entreprenörskap.

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s "Let´s dance", som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Lyssna till Tobias historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp.

Sarah Thörnqvist

Sarah Thörnqvist: Feminas modechef, Sarah Thörnqvist tipsar om höstens bästa och mest bärbara trender. Hon visar också hur man skapar en stilfull garderob som fungerar i alla sammanhang. Se fram emot smarta köpråd och bra stylingknep!

Sponsorer