Gå tillbaka till start >

MåBra-kvällarna, Örebro 20 mars

Tisdag 20 mars 2018

17:00

Fabriksgatan 17, Örebro

Art.nr:
SMBR180323A
495,00 kr 395,00 kr
35,00 kr

Välkommen på en helkväll tillsammans med MåBra och tre av Sveriges bästa föreläsare!

Kvällen inleds med mingel och shopping innan programmet på scen tar vid. Kvällens underhållning är drömtrion Mia Törnblom, Christina Stielli och Tobias Karlsson som målande berättar om generositet, drömmar och vägval i livet.

Vi utlovar både skratt och gråt! Under kvällen bjuds det även på härlig mat och dryck samt möjlighet att prata med både MåBras redaktion och våra inspirerande föreläsare.

Varmt välkomna!

Information

När: Tisdagen den 20 mars

Var: Conventum Kongress, Fabriksgatan 17, Örebro

Tider: 17.00 - Dörrarna öppnas och vi bjuder på mat och dryck

17.45 - Programmet på scen börjar

Ca. 19.45 - Paus med lättare snacks

Ca. 21.00 - Programmet på scen avslutas. Möjlighet till shopping och mingel efteråt.

Mia Törnblom

Mia Törnblom lär oss ta plats med ansvar och generositet.
På ett glädjefyllt och lärorikt sätt inspirerar hon med hjälp av MT-metoden i sin föreläsning till utveckling och framgång, både i yrkeslivet och privat. Resultatet är att du leder dig själv på ett bättre sätt. Motivationen ökar och konflikter vänds tills utveckling. Rädslan för att misslyckas ersätts med en vilja att skapa bestående värde.

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson kanske ni känner igen från TV4:s "Let´s dance", som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Lyssna till Tobias historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp.

Christina Stielli

Christina Stielli pratar om hur vi kan skratta mer, bli av med problem, oro och sådant som irriterar och stör. Det handlar om att ta vara på den tid vi har och inte bara njuta när det är helg eller semester. Det handlar om att träna upp en mental krockkudde för skiten i livet.

Sponsorer