Gå tillbaka till start >

Clarins solprodukter och scarf

Art.nr:
SXXV0242
Att vara ute i solen tär på din hud och det är därför viktigt att använda sig av ett bra solskydd. Att satsa på rätt solprodukter med både UVA och UVB-skydd är en bra investering för hela din kropp. Nu kan du köpa ett fint set med solprodukter och tillhörande väska från Clarins tillsammans med en vacker sommarsjal.
Sun Control Stick UVB/UVA 30, 8 gram
Ett mycket praktiskt solstick för att skydda de mest solkänsliga områdena i ansiktet. 100% mineralfilter för optimal hudtolerans. Mild fruktig doft som är speciellt framtagen för användning på läpparna. Förebygger hudåldrande och ger näring och komfort till huden.
Sun Care Cream UVB/UVA 20, 200 ml
Idealiskt skydd vid vistelse i intensivt solljus. Tack vare sin lättviktiga konsistens är den väldigt behaglig. Den optimerar hudens naturliga försvar, fuktar, skyddar och ger en jämn varaktig solbränna. Perfekt för huden under semesterns första exponeringsdagar i sol.
After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating, 200 ml

En fuktighetsbevarande After Sun produkt som har en dämpande effekt på "brännande" hud. Idealiskt fuktad och sammetsmjuk blir huden fräsch och vacker igen.

Sjalens storlek: 100×180 cm med 1 cm franskant, maskintvätt 40°.
Värde: 1154 kr
599,00 kr
549,00 kr